Jump to content

Macskaitalt dobtak piacra karácsony alkalmából

2017. 11. 02. 15:35

Karácsonyi macskaitalt árul külföldön a Tesco.

Alkoholmentes macskaitallal kedveskedik az angliai Tesco karácsony alkalmából. Így végre felkerült az i-re a pont, kutyáknak ugyanis már eddig is árultak hasonlót. A viccesen Pawsecco névre keresztelt nedű 3 fontba, vagyis kb. 1000 forintba kerül, de a rivális Aldiban 2,5 fontért kapható ugyanez a fajta.

Az állatokkal foglalkozó szakemberek segítségével létrehozott ital természetes olyan hozzávalókból készült, mint a vörös virág, a csalán vagy a ginszeng. A Tesco reméli, hogy az ital népszerű lesz, ugyanis kutya- és macskagazdák is többször kifejezték igényüket a különböző ünnepi kiegészítők iránt. Egyre elterjedtebb ugyanis az háziállattartók körében szuper tartozékokat venni a kedvenceknek, és ez az áruházak eladási mutatóiban is jól látszik.

Az Aldi 3-4 ünnepi kiszereléssel készült a macskák és kutyák számára. „Nagyjából 16 millió kutya és macska van az Egyesült Királyságban. Megszállottan szeretjük kedvenceinket, és az ügyfelekkel való beszélgetések alapján tudjuk, hogy sok gazdi szeretne szőrös családtagjainak is kedveskedni valamivel az ünnepek alkalmából” – indokolta az áruházlánc illetékese.

(Forrás: NLCAFE.HU)